maandag 7 mei 2012

Autodesk trekt land door met Autodesk Inventor 2013

Evenement Autodesk is begonnen aan de Autodesk Digital Prototyping Tour 2012 die tot en met 14 juni door de Benelux trekt. De eerstvolgende is op 8 mei in Apeldoorn.
Tijdens deze tour zal Autodesk de aandacht vestigen op nieuwe functionaliteiten in Autodesk Inventor 2013 en verwante oplossingen. In Nederland doet de tour de steden Apeldoorn, Groningen, Eindhoven, 's Hertogenbosch, Ridderkerk, Amersfoort, Lelystad en Amsterdam aan. En voor België is het Antwerpen, Affligem en kortrijk geworden.

Digital Prototyping-portfolio
Autodesk organiseert de Benelux-tour in samenwerking met haar resellers georganiseerd. Belangrijk doel van de tour is het presenteren van de veranderingen in het Autodesk Digital Prototyping-portfolio. Tevens vormt de Digital Prototyping Tour een belangrijk netwerkplatform voor gebruikers. Tijdens de tour kunnen bezoekers die niet of nauwelijks bekend zijn met de Autodesk-oplossingen voor Digital Prototyping door middel van een netwerklunch in contact komen met ervaren gebruikers.
De aandacht ligt tijdens de tour op Autodesk Inventor. Dit pakket is het fundament van de Digital Prototyping workflow waarmee gebruikers met een digitaal prototype de werking en functionaliteit van het ontwerp kunnen testen alvorens het gebouwd wordt. Met de onlangs vernieuwde Design Suites kunnen gebruikers ontwerpen, visualiseren, simuleren en innoveren. Dit biedt naast een aanzienlijke kostenbesparing ook de mogelijkheid om nieuwe opdrachten binnen te halen dankzij meer innovatieve ontwerpen waarmee in elke projectfase betere resultaten behaald kunnen worden. Bovendien gaat de workflow met Autodesk 360 cloudservices verder dan de desktop, zodat onderlinge samenwerking geoptimaliseerd wordt.

Meer informatie over data, locaties en inschrijving is te vinden op de website van Autodesk . Inschrijven voor deelname aan de tour is gratis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Recommended Post Slide Out For Blogger