vrijdag 18 februari 2011

Autodesk neemt Blue Ridge Numerics over

NieuwsAutodesk kondigde aan dat zij Blue Ridge Numerisc, aanbieder van simulatie software, over genomen hebben voor $39 miljoen.
“Simulation represents a significant growth area for Autodesk, and we are focused on strengthening our portfolio in this area both organically and through acquisitions”
Blue Ridge numerieke 'CFdesign software maakt het mogelijk de mechanische en bouw engineers om real-world gedrag van nieuwe en bestaande ontwerpen te voorspellen, te testen en dure fysieke prototypes cycli te elimineren in het lab.
De CFD-software biedt ingenieurs de weloverwogen, up-front beslissingen over luchtstroom, vloeistofstroming of elektronica koelen tot helpen bij het ontwerpen van veiligere, kwaliteits producten te vervaardigen of meer energie-efficiënte gebouwen te bouwen.

Na afronding van de overname, Autodesk's bedoeling is om Blue Ridge Numerics integreren in haar Manufacturing Industry Group en te blijven ontwikkelen en verkopen van Blue Ridge Numerics CFdesign producten, het ondersteunen van Blue Ridge numerieke klanten en hen te integreren in de Autodesk Manufacturing Gemeenschap. Autodesk is ook verplicht om verder te gaan ontwikkelen van de Blue Ridge Numerics producten met een multi-CAD-aanpak, waarbij directe uitwisseling van gegevens tussen CFdesign producten en meerdere computer aided design software.

Dat word dus zeer interessant voor Inventor!

Bron: Businesswire
Link: http://www.cfdesign.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Recommended Post Slide Out For Blogger