dinsdag 3 augustus 2010

2de online salarisonderzoek voor CAD Engineers

EnqueteCADJOBS.nl lanceert samen met De Breed & Partners Management Consultants voor de 2de maal sinds 2008 een online onderzoek naar het inkomen van 2D/3D CAD Engineers.

De site, www.cadsalarisonderzoek.nl, is zopas gelanceerd, deelnemen aan het onderzoek is kosteloos en kan tot en met 31 oktober 2010.

Het doel van het onderzoek is werkgevers en CAD Engineers een goed inzicht te bieden in wat een marktconform inkomen is voor deze specifieke doelgroep in de technische sector.

Sven Boender, directeur van CADJOBS.nl “bedrijven realiseren zich dat ze, naast een uitdagende baan en prettige werkomgeving, een passend arbeidsvoorwaardenpakket aan moeten bieden om mensen te werven en/of te binden.”
Sven wordt regelmatig benaderd met vragen over salarissen. “Werkgevers willen weten of hun arbeidsvoorwaardenpakket aansluit op de wensen van CAD Engineers, werknemers willen weten of hun huidige inkomen marktconform is en wat zij kunnen vragen wanneer zij van baan veranderen. Daar wij tussen beide partijen bemiddelen en onze vooraanstaande positie in de markt, zien wij het als een verplichting om een antwoord te kunnen geven dat gebaseerd is op professioneel onderzoek”, vervolgt Sven.

Een verbetering aan het salarisonderzoek t.o.v. 2008 is dat deelnemers ditmaal niet direct een uitgebreide analyse ontvangen. Om het inkomen goed te kunnen vergelijken met andere CAD Engineers wordt gewacht met het maken van een vergelijking totdat er genoeg deelnemers zijn om een goede analyse te kunnen maken. Deelnemers ontvangen deze individuele analyse na 31 oktober. Hierin staat hoe het salaris is in verhouding met dat van andere CAD Engineers. Daarnaast wordt er aangegeven wat hun beloningscomponenten zijn ten opzichte van de andere deelnemers. “Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer een kwartier en het levert de deelnemer nuttige informatie op. CADsalarisonderzoek.nl is voor iedereen toegankelijk en wij moedigen alle CAD Engineers uit om deel te nemen”.

CADJOBS.nl klanten kunnen na 31 oktober 2010 kosteloos een uitgebreid rapport opvragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Recommended Post Slide Out For Blogger