woensdag 7 april 2010

Nieuwe Country Manager Benelux bij Autodesk

NieuwsDe Nederlander Ruud Goulooze wordt de nieuwe Benelux-baas van Autodesk. Goulooze neemt de plaats in van Erik Auener, die een jaar geleden werd aangesteld als country manager van Autodesk, maar eind 2009 overleed.

Goulooze heeft bijna 20 jaar ervaring in de IT-sector, waar hij verschillende nationale en internationale managementfuncties bekleedde.

Hij werkte onder meer voor Allegro als Global Director Partner Sales & Programs. Daarvoor was hij bij Novell verantwoordelijk voor de wereldwijde partnerprogramma’s.

Bij deze laatste begon hij zijn carrière als sales- en distributiemanager, waarna hij verder groeide tot EMEA Partner Sales Director en Commercieel Directeur voor Nederland.

Goulooze: “De sterke groeistrategie en de industriefocus van Autodesk spreken mij erg aan. Bovendien loopt binnen Autodesk een transitietraject waarbij we verschuiven van een productgeoriënteerde naar een oplossingsgerichte organisatie.”

Goulooze werkt vanuit het Benelux-kantoor van Autodesk in Barendrecht.WIM Muijsert aangesteld als partnermanager bij Autodesk.
Nieuwe functie: Partnermanager Benelux, Autodesk
Huidige functie: Salesmanager channel Benelux, Adobe
Vanaf: 7 april 2010

Ook heeft Autodesk dhr. Wim Muijsert benoemd tot partnermanager Benelux.
Hij wordt verantwoordelijk voor het uitbouwen van het indirecte kanaal in de strategische verticals AEC en manufacturing. Belangrijk vindt hij het optimaliseren van het salesproces in het kanaal en het verhogen van de win-rate. Muijsert komt van Adobe, waar bij sinds 2007 salesmanager channel Benelux was. Daarvoor werkte hij bij Marcomedia.
InventorWizard wenst beide alvast veel succes met hun nieuwe baan en hopen op een fijne samenwerking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Recommended Post Slide Out For Blogger