vrijdag 19 juni 2009

Autodesk introduceert nieuwe Vault-producten

Nieuws
Autodesk introduceert nieuwe Vault-producten, Vault Workgroup 2010, Vault Collaboration 2010 en Vault Manufacturing 2010.


Vault is al enkele jaren onderdeel van het merendeel van de Autodesk-producten. Met deze datamanagementoplossing is het mogelijk om ontwerpgegevens een veilige verzamelplaats te geven.
Vault is geïntegreerd met alle Autodesk-softwareproducten voor productieontwerp. Hierdoor kan het productieproces door de verschillende fases en op alle niveaus binnen de organisatie nauwkeurig worden gevolgd.
Vault Workgroup werd ontwikkeld om productteams te ondersteunen bij het ontwikkelen en delen van digital prototyping-informatie, door het veilig organiseren, beheren en volgen van data vanuit een centrale locatie. Teamgebaseerde samenwerking moet medewerkers helpen om aan productiviteit te winnen zonder de natuurlijke ontwerpworkflow te verstoren.
Daarnaast biedt Vault Workgroup revisie- en lifecycle-controleprocessen, in de ontwerpapplicatie, wat resulteert in snellere doorlooptijden en betere kwaliteit van ontwerpdata. Vault Collaboration beschikt over alle Vault Workgroup-functionaliteit en bevat een set gereedschappen om de ontwerpdata van grote werkgroepen te beheren.
Het is mogelijk om mechanische ontwerpdata met productieafdelingen te delen door de geïntegreerde webclient. De ontwerpgerelateerde informatie kan ter beschikking worden gesteld van de rest van het bedrijf door die te delen via Microsoft Sharepoint.
Met de Multi Site-functionaliteit kunnen bedrijven ontwerpdata synchroniseren tussen verschillende vestigingen, wat de verspreiding van het digitale prototype door de hele organisatie mogelijk moet maken. Vault Manufacturing is de meest uitgebreide oplossing van de drie. Voorheen was dit bekend onder de naam Productstream.
Behalve de functionaliteit van Vault Collaboration wordt deze software aangevuld met verschillende andere mogelijkheden. Met Vault Manufacturing kunnen bedrijven ontwerpomgevingen de gereedschappen geven die ze nodig hebben om ontwerpwijzigingen op te volgen (ECO), ‘bills of materials’ (BoMs) te beheren en om samenwerking in een vroeger stadium te stimuleren door integratie met productiesystemen (ERP).

Meer informatie: http://www.autodeskseminars.com/movies/vaultworkgroup

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Recommended Post Slide Out For Blogger