woensdag 1 april 2009

Win 3 gratis AutoCAD Inventor 2010 licenties!

NieuwsProdesk de bedenkers van Design-your-stuff en tevens verdeler van Autodesk producten in de Benelux geven ons als dank omdat we administrator zijn voor hun forum en omdat we dit ook in ons menu hebben staan...3 AutoCAD Inventor 2010 licenties. Normaal dus ééntje voor Jürgen, Dennis en mij.
Maar aangezien we allen bij onze werkgever beschikken over een subscription abonnement hebben we zowiezo al recht op deze versies en met een laptop is deze zo mee genomen naar huis...
Ik heb dan gevraagd of we deze dan niet gewoon mogen doorschuiven naar 3 van onze bezoekers...het was even stil aan de telefoon...maar uiteindelijk stemden ze toe!

Echter willen ze wel een beetje zekerheid dat dit in goede handen komt.
Daarom zouden we willen vragen om ons vandaag nog een mailtje te sturen met een goede reden waarom we deze versie naar u zouden sturen. Is het omdat je het wenst te leren, gewoon up 2 date wenst te blijven of het mooi staat in uw boekenkast...laat maar weten!
Vergeet ook uw naam en gegevens niet te vermelden zodat Prodesk u daarna kan contacteren om u de box op te sturen en activatie key te geven...

Bedankt Prodesk!

Einde wedstrijd, winnaars in deze post...

Geen opmerkingen:

Recommended Post Slide Out For Blogger