vrijdag 20 juni 2008

Design&Engineering bij Materialise

EvenementWie zijn kennis wil bijschaven in Rapid Prototyping: het Leuvense (België) bedrijf Materialise richt in oktober zijn Design&Engineering-event in. Deelname is gratis.


Elk jaar stelt Materialise een programma samen met als hoofddoel de actieve kennis van de deelnemers op het gebied van Rapid Prototyping inzake technologie en materialen op peil te brengen. Het bedrijf doet dit aan de hand van een mix van presentaties rond state-of-the art ontwikkelingen, uitgebreide rondleidingen doorheen zijn high-tech machinepark en gelegenheid tot uitwisseling van ervaringen. Omdat de opkomst vorig jaar zo groot was, is beslist het event over twee dagen te spreiden: woensdag 8 en donderdag 9 oktober. Beide dagen brengen een identiek programma. Het initiatief legt Materialise blijkbaar geen windeieren: tijdens de OnSite workshop vorig jaar werden twee klantenprojecten online besteld en ter plaatse op de machines gebouwd. De prototypes konden dezelfde dag mee naar huis worden genomen.

Wie interesse heeft kan zich inschrijven via een online registratieformulier. Info: http://www.materialise.com/materialise/view/nl/799535

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Recommended Post Slide Out For Blogger