vrijdag 31 oktober 2008

Autodesk Inventor 2010 Beta is er!

NieuwsAutodesk start met de volgende beta versie van Autodesk Inventor.
Elke beta release van Inventor krijgt een beta code mee, ditmaal de beurt aan "Hopper" genoemd naar de Amerikaanse kunstschilder Edward Hopper:
Hopper creëert in zijn schilderijen een onwerkelijke, desolate sfeer. In veel van zijn schilderijen heerst een psychologische spanning. De mensen op zijn schilderijen zijn nooit gelukkig. Ook wekken de schilderijen een gevoel van "samen maar toch alleen" op.

Als men het gehele oeuvre van Hopper overziet kan men concluderen dat in het overgrote deel van zijn schilderijen de isolatie van het individu centraal staat. In zijn schilderijen wordt zelden contact met een ander persoon gelegd, zelfs al zijn er meerdere personen in het beeld aanwezig. Voorbeelden zijn de werken waar enkele personen in een theater wachten tot de voorstelling begint. Geen van hen is in contact met een ander. Ze doen allemaal hun eigen ding.

De figuren in de werken van Hopper zijn vaak voor of achter een raam geplaatst wat het isolement compleet maakt, er is wel een buitenwereld, maar daar maakt de persoon geen deel van uit. Grappig is dat Hopper nooit ècht ramen schildert, maar gaten. Dit heeft wellicht te maken met de techniek die Hopper niet meester was.


Wenst u deel te nemen aan de testen/discussies rond deze beta versie dan moet u zich eerst inschrijven via het MyFeedback portal en gebruikt u als betacode: HopperBeta1.
Heeft u reeds een account dan is het voldoende om deze betacode toe te voegen aan uw profiel.

Indien u toegelaten word zal u een mail krijgen met 4 Product Key / Serial Number paren, 1 paar voor elk van de 4 Autodesk Inventor producten! Een andere aanpak als voorheen dus!
Voor deze Hopper Beta 1 zal enkel de Autodesk Inventor Professional Product Key en de daarmee overeenstemmende Serial Number kunnen gebruikt worden.
In de hierop volgende releases zou je de andere versies van Inventor kunnen installeren, elk met hun eigen Product Key / Serial Number.

Veel succes! U zult versteld staan van al wat het nieuws Autodesk voor ons alweer heeft klaar staan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Recommended Post Slide Out For Blogger