vrijdag 29 juni 2007

Onderhoudswerken voorbij (eindelijk!)

NieuwsZoals u gemerkt zal hebben ondervond gisteren in de voormiddag onze website problemen om mee te connecteren. Alles was te wijten aan de eerder aangekondigde onderhoudswerken bij onze hostingrovider.
Deze werken gingen starten woensdag om middernacht en ging normaal niet zolang duren, maar tot onze verbazing lag onze website er 's morgens nog steeds uit. Het enige wat u wel nog zou kunnen zien hebben is de hotnews pagina in combinatie met wat er nog eventueel aanwezig was in uw temporary internet files...

De verontschuldiging van onze hostingprovider die we zonet hebben ontvangen:

Zoals u wellicht hebt gemerkt heeft het aangekondigde onderhoud van woensdagnacht bij netwerkbeheerder Kdiss behoorlijk langer geduurd dan voorzien. Aanvankelijk werd een netwerkonderhoud van maximum anderhalf uur voorzien, doch volledig onaangekondigd werd besloten om per direct het hele netwerk te verplaatsen van het Redbus datacenter naar het eveneens in Amsterdam gelegen euNetworks datacenter. Gezien de grootschaligheid van deze verhuizing duurde het donderdag tot in de late voormiddag - en in sommige gevallen zelfs tot in de namiddag - vooraleer onze servers en uw sites weer online kwamen. Wij betreuren deze gang van zaken ten zeerste en zullen in een onderhoud met de netwerkbeheerder meer duidelijkheid eisen hieromtrent. We verontschuldigen ons voor de eventuele ongemakken die de bij de verhuizing gepaard gaande langdurige downtime met zich meebracht en zullen de komende weken maatregelen onderzoeken - en ook treffen - teneinde herhaling hiervan in de toekomst te voorkomen. De goede relatie met onze netwerkbeheerder komt voorlopig niet ter discussie te staan, al zullen we wel de nodige garanties eisen dat dergelijke onaangekondigde 'stunts' niet meer voorkomen.
Het is hen geraden! En nu terug aan het werk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Recommended Post Slide Out For Blogger