woensdag 27 maart 2013

Autodesk presenteert de 2014 Design Suites

Extra Uitrusting van de 2014 Suites:
Net als hun voorgangers zijn ook de 2014-suites verkrijgbaar in een Standard-, Premium- of Ultimate-versie:
  • De Standard-versies van alle suites die AutoCAD bevatten, zijn voortaan ook uitgerust met AutoCAD Raster Design-software om ingescande plannen te kunnen verwerken.
  • De Autodesk Product Design Suite Premium bevat voortaan ook Autodesk Inventor Professional. Ten behoeve van clash-detectie is Autodesk Navisworks Manage toegevoegd aan de Product Design Suite Ultimate editie. Zowel Product Design Suite Ultimate- als Premium-gebruikers op abonnementsbasis hebben nu toegang tot de Optimization for Inventor Cloud Service. 
  • In de Autodesk Product Design Suite wordt ook de nieuwe Recap aangeboden (zie verder).

Logo's en branding: Integratie en interoperabiliteit
Autodesk ReCap is een belangrijke aanvulling in het 2014-portfolio. De functionaliteit behelst een combinatie van reality capture-software en cloud-diensten waarmee de gebruiker laser-scans en foto’s van objecten en omgevingen in zijn ontwerpen en daarmee in het engineeringproces kan integreren.  In de nieuwe suites is de compatibiliteit tussen de verschillende producten sterk verbeterd. Zo zijn Autodesk suites met Autodesk Revit bijvoorbeeld eenvoudig te koppelen aan Autodesk Inventor, waardoor een fabrikant van bouwproducten zijn Inventor-model kan exporteren naar een Revit-bestand voor de mensen die zich met het bouwmodel bezighouden, en daarbij bedrijfs- of processpecifieke, gevoelige informatie kan afschermen.Autodesk ReCap Photo wordt beschikbaar op 12 April 2013 - dus nog even afwachten.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Recommended Post Slide Out For Blogger