zondag 4 november 2012

Het is er bijna: AU2012 Las Vegas


Eind deze maand is het weer zover: Autodesk University in Las Vegas!!!
Voor het publiek zal AU van start gaan vanaf dinsdag 27 november tot donderdagavond 29 november.
Maar voor wie maandag reeds ter plaatse is kan de examens reeds afnemen om het certificaat van Autodesk Professional te bekomen.
Dit jaar zal AU doorgaan in Mandalay Bay, aan het begin van de strip.
Maar het klinkt mss wel leuk om naar een conference te gaan in Las Vegas, maar met een klein beetje pech zal je drie dagen lang het hotel niet buiten komen!!! (want het zijn lange werkdagen ginder)

Verleden jaar heb ik het geluk gehad om voor de eerste keer naar AU te gaan, en dat lijkt zich zelf over te slaan naar dit jaar, want terug heb ik uitnodiging gekregen :)

Ik heb reeds een peek gedaan naar de Class Agenda, en zonder twijfel al mijn interesses daarin gevonden.
Gelukkig kom ik zondagavond reeds in Vegas aan, en heb ik al een dag om aan de jetlag aan te passen (bij hooters ;-)
Maar dinsdag zet men best al de wekker tussen 5h30 en 6h00 om op tijd klaar te zijn met ontbijt en een plaatsje te vinden voor de keynote session met Carl en Jeff:

Join Autodesk CEO Carl Bass, CTO Jeff Kowalski, and others as they talk about today's most compelling and challenging design and technology trends. These provocative thought leaders and pioneering practitioners will showcase the thinking and work they are doing to imagine, design, and create a better world. Don't miss this look at what design technology can do today—and where it’s going tomorrow and beyond.

Daarna beginnen de classes tot 19h00 s'avonds, en dan moet men eigenlijk een moeilijk keuze maken: traditioneel gaan gokken en een lapdance of naar de AU Exhibit hall gaan voor een borrel en hapje en om te gaan netwerken met een paar duizend professionals van over de ganse wereld.
Aanwezigheid van landgenoten is schaars, maar geen uitzondering. Dus stuur me een berichtje wanneer je ook op AU aanwezig bent. Dan spreken we af.

http://au.autodesk.com/

1 opmerking:

Recommended Post Slide Out For Blogger