donderdag 4 oktober 2012

Nieuw: Leerboek Inventor 2013: Computer ondersteund onwerpen

NieuwsUit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang van de serie ‘Inventor, Computer Ondersteunend Ontwerpen’ uitgegeven. Dit jaar zijn aanvullingen opgenomen in het boek die betrekking hebben op de nieuwe mogelijkheden van Inventor 2013, zoals de uniforme manier om met materialen om te gaan en de nieuwe schetsmogelijkheden die het werk vergemakkelijken. Er wordt ook ingegaan op alle uitbreidingen zoals het berekenen van plaatwerkconstructies. Natuurlijk zijn alle hoofdstukken van het boek aangepast naar de nieuwste mogelijkheden van Inventor. 

Leerboek Inventor 2008 TEC CAD CollegeHet boek Inventor 2013 wordt getypeerd door haar gebruiksgemak. Het boek is geschreven in een toegankelijke stijl, waarbij de auteur veel gebruik maakt van voorbeelden en meer dan duizend illustraties. Stap voor stap leert u alle onderwerpen. De teksten zijn bovendien van Nederlandse oorsprong. Het boek hanteert dan ook Nederlandse tekennormen. Ook bevat dit gebonden boek werktuigbouwkundige achtergrondinformatie en handige tips. Een echte aanrader voor de beginnende en (ver)gevorderde Inventor gebruiker.

Meer info op onze boeken pagina 

 

Om het boek verder te promoten heeft Jasper Fidder, algemeen Medewerker at TEC / CADCollege een vervolg filmpje gemaakt van de Mars Rover...

Bekijk het filmpje:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Recommended Post Slide Out For Blogger