dinsdag 18 september 2012

Exclusief webinar over Autodesk Simulation 360

EvenementDe wereld van de simulatie verandert snel. Niet alleen in de werktuigbouw, maar ook in  andere sectoren, zoals de bouw. Op 20 september vertelt Erwin Burth, Head of Simulation Sales EMEA bij Autodesk u er tussen tien en twaalf alles over in een exclusief webinar over Autodesk Simulation 360.

Vandaag de dag is simulatie cruciaal voor iedere ontwerper of fabrikant. Om efficiënt te kunnen werken, produceren, bouwen en verkopen, moet hij immers kunnen voorspellen hoe zijn product of bouwwerk functioneert als het eenmaal klaar is. Toch was de simulatie van complexe engineering-tests traditioneel slechts voorbehouden aan de zeer draagkrachtige bedrijven.

Tot nu toe.

Autodesk Simulation 360
Autodesk biedt met Simulation 360 als eerste een reeks simulatietools in de cloud die gebruikers kunnen afnemen op basis van het pay-as-you-go betaalmodel. Op deze manier kan elk bedrijf, ongeacht sector, grootte en draagkracht, simulatie deel laten uitmaken van zijn dagelijkse ontwerp- en engineeringproces.

Als u meer te weten wilt komen over de voordelen die Simulation 360 kan bieden aan ontwerpers, producenten en fabrikanten uit elke denkbare sector bent u van harte welkom bij het webinar.
Tijdens de vraagsessie gaat Erwin Burth graag in op vragen die u na zijn presentatie wellicht nog hebt.
Registreer u hier voor het webinar over Autodesk Simulation 360 op 20 september, van 10.00 u – 12.00 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Recommended Post Slide Out For Blogger