woensdag 29 februari 2012

Autodesk PLM360, nu beschikbaar!

NieuwsDe volgende generatie cloud-gebaseerde alternatief biedt een krachtige, betaalbare en eenvoudig te implementeren oplossing voor een fractie van de kosten van traditionele product lifecycle management (PLM)-systemen.

"We hebben geconstateerd dat Autodesk PLM-360 een welkome uitbreiding is van ons Digital Prototyping-workflow" In tegenstelling tot traditionele PLM-systemen - die duur zijn en vaak ingewikkeld om te onderhouden - is Autodesk PLM 360 instant-on en eenvoudig te configureren om te voldoen aan klant-specifieke product-lifecycle proces voor de hele onderneming. Het is ook de eerste cloud-gebaseerde PLM-oplossing gericht op zakelijke toepassingen buiten engineering en bill of material management."Onze klanten verdienen moderne technologie om te helpen in de behoeften van hun steeds complexere en meer internationale bedrijven op te lossen", aldus Robert "Buzz" Kross, senior vice president, Ontwerp, Lifecycle en simulatie bij Autodesk. "Eenvoudige, Autodesk PLM 360's flexibele, cloud-gebaseerde aanpak zal drastisch de mogelijkheid voor bedrijven verbeteren om de volledige voordelen van PLM te krijgen, en hen helpen om hun concurrentiepositie en hun bedrijf te laten groeien."

Wat dit mag kosten?
Volgens Autodesk zouden de eerste drie gebruikers gratis kunnen gebruiken maken van deze oplossing, voor elke volgende gebruiker zit je aan $75/maand. Kun je vergelijken met ongeveer één werkuur dat je baas voor je zal betalen. Lijkt me dik meevallen!

alle info: http://www.autodeskplm360.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Recommended Post Slide Out For Blogger