dinsdag 15 november 2011

ForceEffect beschikbaar


NieuwsForceEffect is een nieuwe mobiele simulatie app voor iPad die het voor ingenieurs mogelijk maakt snel en gemakkelijk ontwerp-opties in de conceptuele fase te simuleren,


ForceEffect biedt een intuïtieve omgeving voor het tekenen, beperken en simuleren van concepten met behulp van gratis objecten. Deze kun je simpelweg plaatsen, selecteren, verplaatsen, roteren en verschalen.

Gebruikers kunnen gemakkelijk gewrichten maken, steunen en belastingen plaatsen, en reactiekrachten bereken. De gebruiker kan dan gemakkelijk de geometrie manipuleren zodat men snel en effici├źnt nieuwe reactiekrachten kan laten berekenen om zo het ontwerp te optimaliseren.
Het is zelfs mogelijk om een foto in te laden en daarop uw krachten/belastingen, ... te plaatsen:Dit in tegenstelling tot de traditionele aanpak met het gebruik van papier, potlood en een rekenmachine om vergelijkingen voor de verschillende opties uit te rekenen, doet Autodesk ForceEffect  al simulatie en technische berekeningen op uw iPad.Autodesk ForceEffect genereert een rijke resultaten rapport dat kan worden geprint, gemaild of bekeken met behulp van een webbrowser.

Zie het in actie in volgende Youtube filmpjes

Deze is nu beschikbaar in de App Store. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Recommended Post Slide Out For Blogger