woensdag 22 juni 2011

Autodesk voegt acht ‘Citrix Ready’-pakketten toe

NieuwsAutodesk heeft onlangs bekend gemaakt dat acht van zijn pakketten voortaan ‘Citrix Ready’ zijn.

Het gaat om de producten AutoCAD 2012, AutoCAD Architecture 2012, AutoCAD Map 3D Enterprise, AutoCAD Mechanical 2012, AutoCAD MEP 2012, Autodesk Revit Architecture 2012, Autodesk Revit Structure 2012 en Autodesk Revit MEP 2012.
Autodesk werd in 2008 lid van het Citrix Ready-programma, met de pakketten AutoCAD Map 3D en AutoCAD Raster Design. Het Citrix Ready-programma moet klanten helpen applicaties van derden te vinden die de virtualisatie-, netwerk- en cloud-computing-oplossingen van Citrix verbeteren. De betreffende Autodesk-pakketten hebben een aantal controleprocedures ondergaan, waardoor de compatibiliteit met Citrix XenApp 5 en XenApp 6 volledig gegarandeerd is.
Hosting van Autodesk-applicaties via Citrix XenApp biedt gebruikers de mogelijkheid ontwerppakketten centraal te installeren en te beheren. Ze kunnen zo profiteren van de voordelen van gecentraliseerde computing, zoals verbeterde softwaredeployment, standaardisatie van configuraties en work-in-progress-datadistributie. Ook hebben ze toegang tot mobiel computergebruik, waarmee het bereik van het ontwerp en de bijbehorende gegevens verder gaan dan de tekentafel.

Meer informatie: http://www.autodesk.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Recommended Post Slide Out For Blogger