donderdag 31 maart 2011

Breaking News: Gebruik uw spacemouse in éénder welk programma!

3dconnexion3Dconnexion heeft een nieuwe driver uitgebracht, zij het voorlopig nog in beta, die het mogelijk maakt om uw spacemouse in eender welk programma te gaan gebruiken via het 3DxWare 10 driver platform.

In de eenvoudige 3DxWare 10 interface kunt u toetsenbordaanslagen en traditionele muis of joystick bewegingen toe wijzen aan elke willekeurige combinatie van de 3D-muis. Bijvoorbeeld, tilt de controller cap om een ​​webpagina te scrollen, draai de dop om het volume in iTunes aan te passen, of gebruik makent van alle zes assen een proefrit met een helikopter in Battlefield Bad Company 2. U heeft de keuze de zes assen en tot en met 31 functietoetsen (afhankelijk van de 3D-muis model) toe te wijzen, de keuze is geheel aan jou.

3DxWare 10 biedt onbegrensde mogelijkheden voor de integratie van 3D-muizen in het dagelijks gebruik, waaronder:

Documenten en Browsers
3D-muizen bieden nu een aantrekkelijk alternatief voor traditionele muiswiel navigatie in documenten, spreadsheets en webpagina's. Kantel de 3D-muis dop om te scrollen op het standpunt (omhoog of omlaag) of draai de dop om in-en uitzoomen.

Games

De meeste PC-gamers rekenen op een combinatie van traditionele muis en toetsenbord aan hun karakter of de camera te bekijken controle, maar met 3DxWare 10 kan een 3D-muis gebruikt worden om intuïtieve en comfortabele bediening in games te leveren zoals The Sims 3. Het is ook mogelijk voor de 3D-muis met een joystick of gamepad te emuleren voor een rijke 3D-ervaring in games zoals Microsoft Flight Simulator en Need for Speed​​.

Mediaspelers
Tot 3DxWare 10, was het volume, track selectie of de positie doorgaans behandeld door de traditionele muis en sneltoetsen. Met een 3D-muis, kunt u met en draai van de dop het volume regelen, zijwaarts kantelen van de dop om snel vooruit en terugspoelen, en kantel de kap naar voren of achteren te wisselen tussen de nummers in je afspeellijst. Als u wilt verwerken op een andere manier, is het eenvoudig om de 3D-muis aan te passen aan uw behoeften.

3D Samenwerking
3DxWare 10 biedt ook een nieuwe functie voor professionele gebruikers, doordat meerdere 3D-muizen worden gebruikt op een werkstation. Deze innovatieve ontwikkeling maakt het mogelijk een betere weergave van 3D-modellen in groep design reviews of cliënt

Als u meer uit uw 3D-muis wil halen, kunt u hier een beta versie van de 3DxWare 10 driver downloaden. Houd er rekening mee dat de beta-software niet officieel word ondersteund. U kunt een bezoek brengen aan hun forum waar er regelmatig updates, feedback, ... zal geplaatst worden.

Enkel voorbeeld filmpjes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Recommended Post Slide Out For Blogger