dinsdag 30 november 2010

Autodesk Tinkerbox

Autodesk%20UniversityEen van de vele nieuwe dingen die op Autodesk University 2010 in Las Vegas worden voorgesteld is Autodesk Tinkerbox gepresenteerd door Autodesk Product Manager Garin Gardiner. Deze applicatie zal binnenkort beschikbaar zijn.
Tinkerbox is een app die beschikbaar zullen zijn voor de iPhone, iPod en iPad dat is ontworpen om engineering uitdagingen en onderwijs te brengen naar de gebruikers van alle leeftijden, in een 'spel' omgeving. Er zijn diverse uitdagingen, die elk iets moeilijker zijn, de bedoeling is dat gebruikers bij het bouwen problemen oplossen zoals het krijgen van kogellagers van het ene punt naar het andere met motoren, platen, bevestigingsmiddelen, touw, kettingen, transportbanden, enz. 

De intu├»tieve interface laat u toe deze objecten te slepen en op lossen uit je gereedschapskist naar het werkgebied om een proces te bouwen.  

Omdat we te maken met mechanische onderdelen en processen kunnen we alle componenten met elkaar interageren net zoals we dat zouden doen in het echte leven.  

Bijvoorbeeld, platen kunnen omvallen, zullen transportbanden objecten verplaatsen tot ze erop het einde afvallen!
U kunt zelfs elektrische verbindingen maken met mechanische onderdelen, zodat wanneer de schakelaar wordt geactiveerd, de functie van de mechanische onderdelen wordt gestart.


Hier alvast een filmpje van collega blogger deelip.com


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Recommended Post Slide Out For Blogger