donderdag 2 september 2010

CADJOBS.nl lanceert CAD jobboard voor de Belgische markt

NieuwsCADJOBS.nl en CADZONE hebben de virtuele deuren geopend van hun 1ste internationale online recruitmentservice: http://jobs.cadzone.be. Het online CAD jobboard is volledig geïntegreerd in het CAD portaal www.cadzone.be en richt zich specifiek op Belgische CAD specialisten en freelancers/ZZP-ers die een nieuwe baan of project zoeken en op Belgische bedrijven met jobs voor CAD tekenaars, constructeurs, ontwerpers, designers, applicatiebeheerders, consultants, etc.

Het jobboard is opgezet volgens het principe van CADJOBS.nl: een gespecialiseerde site met een gebruiksvriendelijke structuur, heldere en doelmatige opzet, aanmelden is voor zowel werkgever als werkzoekende eenvoudig; het is geen arbeidsintensieve, tijdrovende activiteit zoals bij veel andere jobboards. Door de zelf ontwikkelde searchengine is de site razendsnel. Tot 1 november 2010 kunnen werkgevers kosteloos jobs publiceren en kandidaten rechtstreeks benaderen.


Sven Boender, directeur en oprichter van CADJOBS.nl en CADZONE licht toe: "De Belgische markt is voor ons de 1ste stap in de verdere ontwikkeling en internationalisering van ons bedrijf. Tot op vandaag konden Belgische werkgevers en werkzoekenden al gebruik maken van detachering en werving & selectiemogelijkheden via CADJOBS.nl, het CADJOBS concept werkt echter alleen als je ook lokaal aanwezig bent met een team van recruiters en accountmanagers. Door middel van online en telefonisch support kunnen we internationaal in een specialistische markt vraag en aanbod bij elkaar brengen. We zijn dan ook heel blij met de lancering en zijn ervan overtuigd dat we de Belgische markt voortaan beter van dienst kunnen zijn," aldus Boender.

'De lancering van internationale CAD portals en jobboards in Belgi├ź en later dit jaar in de UK en Duitsland is een logisch vervolg op het succes van CADJOBS.nl,' zegt Productmanager Tom Achterberg. 'Steeds meer werkzoekenden maken gebruik van internet voor het vinden van een baan. De online-werving uitgaven van bedrijven zijn wereldwijd de laatste jaren enorm toegenomen. Onze doelstelling is op het gebied van online CAD recruitment de grootste in West Europa te worden.'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Recommended Post Slide Out For Blogger