maandag 7 juni 2010

Vacature: Junior Consultant

NieuwsOp vraag van Theo Bot, uiteraard een vaste bezoeker van Inventor Wizard, verspreid ik graag even deze vacature voor het grote publiek...

CADMatch B.V., gevestigd te Oosterhout NB, is een belangrijke aanbieder van producten en diensten voor het automatiseren van ontwerp- en engineeringsprocessen. CADMatch is een geautoriseerde Autodesk Value Added Reseller. De producten omvatten software pakketten, maatwerk software, datamanagement, consultancy, training en een aantal gerelateerde hardware producten. Voor diverse technische en commerciƫle functies zijn wij regelmatig op zoek naar jonge professionals met een buitengewone drive.

Junior Consultant

CADMatch zoekt een medewerker voor de technische (support)dienst om onze diensten in de vorm van training, support en consutancy verder uit te breiden.

U hebt enkele jaren ervaring met 3D werktuigbouwkundige engineeringsoftware van Autodesk binnen het bedrijfsleven opgedaan. Ontwerpproblemen ziet u eerder als uitdagingen om tot hogere prestaties te komen en het vergroten van uw eigen kennissniveau is een continue bezigheid. U draagt graag kennis over op anderen.

Meer info: Cadmatch vacature Junior Consultant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Recommended Post Slide Out For Blogger