woensdag 23 juni 2010

Nieuw: Autodesk Design factory Suite

NieuwsAutodesk Design Factory Suite is een 2D/3D fabriek lay-out-oplossing speciaal gebouwd om u te helpen betere beslissingen te nemen in lay-out. Dit door u in staat te stellen om een digitaal prototype van je fabriek te maken. Het biedt tools voor de integratie van 2D lay-out van gegevens met 3D-modellen van de fabriek met apparatuur, het maken van nauwkeurige modellen van de fabriek en 3D visuele walkthroughs, die helpen teams effectiever samen te werken en beter geïnformeerde beslissingen te maken voordat alle apparatuur is geïnstalleerd op de fabrieksvloer.
Core producten uit de suite omvat AutoCAD Architecture, Autodesk Navisworks, Autodesk Vault, Autodesk Inventor en uitgebreid met de Autodesk Design Factory Utility biedt gebruikers een fabriek-specifieke parametrische werkomgeving naar een beter ontwerp, om fabriek lay-outs te optimaliseren en te visualiseren.

Dit ziet er zeer interessant uit, temeer omdat het simpelweg uitwerkt in uw vertrouwde Inventor omgeving.
Uw onderdelen kunt u zelfs onderdelen parametrisch maken, zodat ze zichzelf aanpassen telkens wanneer men deze plaatst om zo koppelingen tussen verschillende onderdelen te voorzien!

Ik heb 2 filmpjes voor jullie geselecteerd:

Autodesk Design factory Suite:

Hoe je uw Inventor modellen omzet naar een "Asset" die u dan kunt gebruiken in de factory layout:

link: http://www.autodesk.com/factorydesignsuite
extra filmpjes: http://www.youtube.com/user/ADSKFactory

Er is een 30 dagen trail versie te downloaden (32 & 64 bit) via deze link of via de Factory Design Suite website in bovenstaande link: trail versie downloaden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Recommended Post Slide Out For Blogger