woensdag 5 mei 2010

Inventor of the month: Vindby

Nieuws
Autodesk, heeft Vindby, een Deense leverancier van oplossingen voor hernieuwbare energie, uitgeroepen tot Autodesk Inventor van de Maand voor april.
Vindby gebruikt Autodesk Inventor-software voor de ontwikkeling van de Vindby 1A, de eerste windturbine goedgekeurd voor gebruik thuis in Denemarken. Eenvoudig gemonteerd en geïnstalleerd, maakt de Vindby 1A het eenvoudig voor huiseigenaren schone en hernieuwbare energie te genereren en de de milieu-effecten te verminderen.

"Schone technologie bedrijven hebben regelmatig te maken met strakke deadlines en een veeleisend proces van goedkeuring door regelgevende '
"De snelle ontwikkeling van de Vindby 1A was alleen mogelijk omdat we in staat waren om een complete workflow Digital Prototyping met Inventor software te vormen", zegt Ole Jonsson, directeur bij Vindby. "Het was de beslissende factor bij het snel verkrijgen van de goedkeuring van het proces en het verwerven van een voorsprong op de concurrentie. Het leidde ook tot een hele reeks van concrete optimalisaties in het ontwerp en de bouw. "
Denemarken hun regelgeving voor windturbines vereisen dat alle turbines - ook kleine, zoals Vindby dat een voetafdruk van minder dan vijf vierkante meter hebben - een streng van zes maanden testperiode ondergaan, waarvan er drie moeten worden gedaan in de wintermaanden. Werken met Autodesk Authorized Reseller CDLIGHT, heeft Vindby Inventor software opgenomen in haar ontwerp-proces en nam de nodige stappen om de windturbine voor het testen voor te bereiden.

Links:
Autodesk press
Vindby

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Recommended Post Slide Out For Blogger