vrijdag 16 april 2010

3Dconnexion ondersteund Autodesk Inventor 2011

3dconnexion3Dconnexion de lijn van 3D muizen wordt nu ondersteund door Autodesk Inventor 2011-software, waardoor ontwerpers meer intuïtieve controle over hun 3D-modellen krijgen in het totale digitale prototyping proces.

Het verstrekken van een niveau van interactieve design, dat onbereikbaar is met een traditionele muis en toetsenbord, 3Dconnexion 3D-muizen zijn een aanvulling op de verbeterde mogelijkheden voor het ontwerpen en gespecialiseerde tools aangeboden in de meest recente Inventor software reeks.
Conceptueel ontwerp, engineering, fabricage en professionals die werken met Inventor 2011 kunnen in hun ontwerpen navigeren met een 3Dconnexion 3D-muis, waardoor ze de vorm kunnen valideren en de functie van een ontwerp testen voordat het gebouwd is, alsof men het digitaal model in hun hand heeft. Deze toegevoegde controle helpt professionals sneller te ontwerpen en het makkelijker te identificeren van potentiële gebreken in het ontwerp.

link: http://www.3dconnexion.com/

Wens je het zelf ondervinden met de allerlaatste telg van 3Dconnexion? Zorg dan dat u zeker meedoet aan onze wedstrijd en wie weet win je wil de Spacepilot Pro!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Recommended Post Slide Out For Blogger