woensdag 3 februari 2010

Speel al uw games gratis in 3D!

Hardware nieuwsOnlangs kocht ik me een nieuwe PC met een Nvidia Geforce GT240 videokaart. Deze is voor mij vooral bedoelt om te gamen. Vermits men Autodesk Inventor samenstellingen die ik maak op die pc toch niet van dezelfde grote orde zijn dan op men werk, prefereerde ik een gamekaart boven een CAD kaart.
Natuurlijk het eerste wat je doet bij de aanschaf van een nieuwe pc is de drivers updaten van je video-kaart. Toen kreeg ik ineens in het startmenu ook de mogelijkheid om 3D Vision te activeren.
Eerste reactie...wat is dat?
Even opstarten gaf me een schermpje waarin ik kon kiezen of ik interesse had om de 3D Vision set van Nvidia wou kopen of ik de preview wou testen met zo'n rood/blauw 3D brilletje. Hey, zo heb ik er hier een paar liggen van bij de DVD "fly me to the moon".
Even testen!


Het resultaat is ongelooflijk! Bijna alle games die ik op men pc had staan zoals F.E.A.R., Crysis, Lego games kun je perfect met behulp van de laatste driver in 3D spelen. U hoeft er verder niks speciaals voor te ondernemen. De 3D vision driver opstarten brilletje opzetten en je kunt beginnen!

Zo ziet het er uit in Need For Speed zonder brilletje:

Ben je overtuigt en heb je het geld er voor over dan kun je u een NVIDIA 3D Vision Kit aanschaffen om alles echt in 3D te gaan zien zonder kleurverlies.
Hou er rekening mee dat je hiervoor wel een 120Hz scherm nodig hebt met het volgende label:


Ik hou het voorlopig wel op het brilletje, daarvoor heb ik geen 120Hz sherm nodig, maar zal deze evolutie wel verder blijven volgen!!!

Wat zeer handig is dat Nvidia een tooltje heeft waarmee je eerst kan checken of uw systeem voldoet (niet rekening houdend met het 120Hz scherm wanneer je zou opteren voor de Vision Kit). Zowiezo moet je beschikken over Vista of Windows7: Test uw systeem

Meer informatie en driver download vind u hier: Nvidia 3D Vision

Game On!


Ps: Autodesk Inventor in 3D lukte niet...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Recommended Post Slide Out For Blogger