vrijdag 8 januari 2010

Vacature: Ontwerper / designer

NieuwsOp Atlas Copco zijn we op zoek naar een ontwerper voor filtratie en separatie producten voor de afdeling Quality Air solutions (waar ik ook werk).
"Binnen de Quality Air Solutions Engineering afdeling hebben wij een vacature voor een ontwerper (designer) in het team verantwoordelijk voor de productontwikkeling van Filters, waterafscheiders, membraandrogers, stikstofgeneratoren en medische drogers.
Hoewel hoofdzakelijk opererend binnen de Industrial Air Divisie, kom je ook in contact met Oil Free Air divisie en Portable Air divisie, aangezien sommige producten hun applicatiegebied vinden binnen deze divisies.

Je werkt in teamverband mee aan de realisatie van nieuwe producten en aan de optimalisatie van bestaande producten. Je werkt het volledige ontwerp uit van de verschillende producten samen met de projectleider. Specifieke aandacht gaat naar ontwerp voor optimale kost, ontwerp voor integrale kwaliteit en ontwerp voor optimale flow. Daarnaast bouw je samen met je team de specifieke competentie en de design rules rond deze machines verder uit."
Meer info: Vacature
andere open vacatures: http://www.atlascopco.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Recommended Post Slide Out For Blogger