zaterdag 24 oktober 2009

Nieuw: Beyond... Inventor Wizard...The Community!

Nieuws
Al enkele weken zijn we dit aan het voorbereiden, testen, layout aanpassen, ... maar eindelijk is het dan zover! Met veel trots mag ik u onze Community voorstellen: Beyond... Inventor Wizard...The Community. Een hele mond vol natuurlijk, daarom zullen we het kortweg Beyond IW noemen.

En als we zeggen Beyond dan betekend dat ook veel verder dan we al tot nu toe gegaan zijn.
Vorige week kon je al onze nieuw gold member Gerrit verwelkomen samen met zijn Cartoons pagina. Vandaag doe we er een Community bij in een volledig nieuw jasje, het is Beyond dus het is ook anders!

Deze Beyond IW bevat o.a. een forum.
De bedoeling van dit forum is om veel vlotter op jullie vragen te kunnen beantwoorden (en er geen ééntje te laten verloren gaan) maar ook anderen die een antwoord op uw vraag hebben de kans te geven hun kennis te delen!
Heb je dus een vraag, plaats ze gewoon op het forum.
Verder kun je vrij discussiëren in onze roddelhoek over éénder welk onderwerp of zelfs over een onderwerp dat we gepubliceerd hebben op de hotnews pagina. Zonder grenzen!

Daarnaast kun je natuurlijk collega designers ontmoeten, vrienden maken, berichten versturen, video's bekijken van Tips 'n Tricks of knappe ontwerpen, gebeurtenissen op de agenda bekijken, cadeaus versturen ... alles wat een community nodig heeft!

Al dit is volledig gratis natuurlijk, u hoeft er geen subscription voor te hebben of van mij part niet eens Inventor of AutoCAD in uw bezit hebben (alhoewel dat handig kan zijn) :)

Surf naar Beyond IW: link
u aarzelt niet? schrijf u dan onmiddellijk gratis in: link

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Recommended Post Slide Out For Blogger