maandag 29 juni 2009

Persbericht: Autodesk biedt Inventor Fusion aan als gratis 'Tech Preview'

NieuwsBarendrecht, 29 juni 2009

Autodesk biedt een gratis* download aan van de Inventor Fusion Technology Preview op Autodesk labs en dit vanaf donderdag 25 juni.

Autodesk Inventor Fusion is een nieuwe Digital Prototyping-technologie die de kracht en controle van parametrisch, op geschiedenis gebaseerd modelleren combineert met de snelheid en het gebruiksgemak van geschiedenisvrij modelleren. Gebruikers kunnen hierdoor kiezen voor een modelleeraanpak die het meest geschikt is voor een specifieke taak. De Technology Preview is de eerste stap in het wereldwijd aanleveren van de volledige visie van Inventor Fusion aan ingenieurs.

“Onze klanten actief in machinebouw hebben ons verteld dat direct modelleren nieuwe mogelijkheden biedt in het versnellen van het productontwikkelingsproces. Toch hebben onze klanten ons ook gezegd dat ze niet onmiddellijk een afname zien in de behoefte aan kracht en controle van geschiedenis gebaseerd, parametrisch modelleren”, zei Robert “Buzz” Kross, senior vice president voor de Manufacturing Industry Group bij Autodesk. ‘We ontwikkelen de Inventor Fusion-technologie als onderdeel van een grotere inspanning om het beste van beide disciplines om het productontwerpproces verder te verbeteren.
Inventor Fusion Technology Preview is ideaal voor bedrijven die de nood hebben om snel, geschiedenisvrije ontwerpwijzigingen te maken in een model door rechtstreekse manipulatie. Maar die ook door de jaren heen op feature en geschiedenis gebaseerde ontwerpdata hebben opgebouwd, die ze gemakkelijk moeten kunnen raadplegen, gebruiken en onderhouden.

De juni 2009-preview is de eerste stap naar het Autodesk-doel om naadloze bidirectionele, parametrische en directe workflows aan te bieden, die het mogelijk maken om een modelleeraanpak te kiezen die best past voor één specifieke toepassing. Het bedrijf plant een tweede technologie-preview deze herfst waarmee het voor gebruikers mogelijk zal zijn om rechtstreeks te modelleren voor snelle wijzigingen en vervolgens die wijzigingen geüpdatet te zien in de parametrische feature-geschiedenis van het model, waardoor cruciale ontwerpdata worden behouden. Voor meer informatie of om de Autodesk Inventor Fusion Technology Preview te downloaden, surf naar www.inventorfusion.com

Autodesk Labs

Autodesk Labs verzamelt al de nieuwe, innovatieve technologieën. De missie van Autodesk Labs is de eindgebruiker te betrekken in de evolutie van de ontwerptechnologieën. (http://labs.autodesk.com)

*Gratis downloads zijn onderhevig aan de voorwaarden uit de eindgebruikerslicentie-overeenkomst die bij de download van de software wordt meegeleverd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Recommended Post Slide Out For Blogger