dinsdag 19 mei 2009

Inventor iLogic-extentie voor Inventor 2010

NieuwsAutodesk biedt Subscription-klanten op Autodesk Inventor, de Inventor iLogic Extension 2010, een invoegtoepassing voor de serie softwareproducten Autodesk Inventor 2010.

Met Inventor iLogic kunnen gebruikers parameterontwerpen uitbreiden en verbeteren, eentonige ontwerptaken automatiseren en het intelligentieniveau van digitale prototypes verhogen. Inventor iLogic integreert naadloos met Inventor 2010, heeft een intuïtieve gebruikersinterface en kent gemakkelijke ontwerpmogelijkheden. Aldus Autodesk in een persbericht.

Door Inventor iLogic te integreren in Inventor 2010 moeten gebruikers ‘slimme’ onderdelen en assemblages kunnen maken die voor meerdere productconfiguraties gelden en deze realtime automatisch updaten, gebaseerd op logische verhoudingen tussen ontwerpparameters zoals massa, inhoud, maatvoeringwaarden, soorten materiaal, de activering of blokkering van functies en componenten, patronen en meer.
Ook biedt de integratie mogelijkheden voor het vereenvoudigen van op regels gebaseerde ontwerpen, met gemakkelijk te gebruiken, klikbare tools die een gebruiker van Inventor die werkt op individueel niveau of op het niveau van technisch ontwikkelen kan gebruiken – ook geschikt voor mensen met weinig of geen programmeerervaring.
Eentonige ontwerptaken zijn automatiseren door digitale prototypes intelligenter te maken. Inventor iLogic is gratis beschikbaar voor abonnees van Autodesk Inventor en alleen leverbaar in een Engelstalige versie.

De Inventor iLogic kan worden geïnstalleerd en gebruikt in elke taalversie van de serie softwareproducten Autodesk Inventor 2010.

Download iLogic vanuit het subscription center

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Recommended Post Slide Out For Blogger