maandag 16 maart 2009

Winnaars en terugblik junior vakkanjers 2009

NieuwsDe stofwolken bij VDL Steelweld zijn weer opgetrokken en we kunnen niets anders dan tevreden terugkijken op de finales van de Junior Vakkanjers. De deelnemers wisten het hoofd koel te houden. Duizenden bezoekers werden ontvangen in de tot wedstrijdarena omgebouwde werkplaatsen van VDL Steelweld. De Junior Vakkanejrs kregen ruim 1.000 aanmoedigingsmailtjes en de pers weet de Junior Vakkanjers inmiddels blindelings te vinden. BNdeStem besteedde ruim aandacht aan de finales, net als de vele andere regionale en lokale media. De Junior Vakkanjers zijn wereldberoemd in Drimmelen met een special van 8 minuten over het fenomeen Junior Vakkanjers.

Onderstaande link geeft u een indruk van de laatste 2 dagen bij VDL Steelweld en natuurlijk kunt u hier ook de uitslag terugvinden.
Inmiddels kijken we alweer vooruit, om te beginnen naar het laatste kwalificatietraject van de Vakkanjers bij REMO West, eind deze maand. Ook hier zal u via Heroes LIVE over berichten. 12 Vakkanjers strijden daar 3 dagen lang voor het felbegeerde ticket naar Calgary. Van 1-7 september 2009 vindt daar de 40e editie van de WorldSkills plaats, wereldkampioenschappen voor vakmanschap.

Proficiat aan de CAD winnaars!
1. Chiel Scherpers
2. Nick boot
3. Martin Hoogerland

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Recommended Post Slide Out For Blogger