dinsdag 10 maart 2009

Nieuwe Country Manager voor Autodesk Benelux

NieuwsAutodesk heeft "Erik Auener" benoemd tot Country Manager Benelux met als doel de samenwerking te versterken tussen het distributiekanaal en de uiteindelijke klanten.

Autodesk heeft Erik Auener aangesteld aan het hoofd van de Benelux - hij vervangt daarmee Patrick Fokke die halfweg verleden jaar Autodesk heeft verlaten. Erik Auener is Nederlander maar woont al 12 jaar in België, en heeft op zijn minst kennis van twee soms tegengestelde culturen. Bovendien heeft hij managementervaring op internationaal niveau, namelijk bij EMC.

Volgens de nieuwe directeur bevindt Autodesk zich op een keerpunt dat het bedrijf zal veranderen van een productgeoriënteerd bedrijf naar een vereniging die zich concentreert op het cliënteel. Een overgang die nog meer gerechtvaardigd zal worden door de veranderende staat van de markt. « Een nauwere samenwerking en een meer open communicatie met onze kleinhandelaars en hun klanten is dus essentieel ».

Het doel van Autodesk is het bepalen welke hulp te verschaffen, bijvoorbeeld met behulp van recente aankopen: « het is een kwestie van teamwork » vat Erik Auener samen, die zal werken vanuit het Benelux-bureau in Barendrecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Recommended Post Slide Out For Blogger