maandag 2 maart 2009

AutoCAD Inventor: lineup van de nieuwe producten

NieuwsAutodesk had eerder al Inventor 2010 aangekondingd, maar zal op de doosjes "AutoCAD Inventor" printen.
De meningen of deze naamsverandering nu een verstandige zet is of niet zijn verdeeld. Feit is echter dat dit een versie zal worden die AutoCAD en Inventor nog dichter bij elkaar zal brengen. Maar zal de HR interviewer nog wel het onderscheid kunnen maken wanneer de CAD kennis wordt nagegaan van een potentiële kandidaat door de dubbele productbenaming?

De suite van AutoCAD Inventor zal in 5 verschillende smaken te verkrijgen zijn. AutoCAD Mechanical werd traditioneel in de suite opgenomen. Mechanical desktop werd sinds laatste versie niet meer ontwikkeld.
AutoCAD, AutoCAD Mechanical en Inventor van deze suite zullen allen op elkaar afgesteld zijn door compatibilitiet van het DWG data formaat, de gebruikers interface met het ribbon, en met een parametrische schetssysteem.

Nieuw in de family zal de Inventor Tooling Suite (matrijzen en plastiekvormen) zijn en de Inventor LT Suite (gebundeld met AutoCAD LT)

Inventor 2010 zal verkrijgbaar zijn vanaf april 2009.

Lieven Grauls (autodesk) gaf volgende reactie in de discussie:
"Ik wil wel even iets rechtzetten en verduidelijken: Autodesk heeft beslist om all suites die een AutoCAD bevatten voortaan de naam AutoCAD ……. Suite te geven.Zo krijg je inderdaad de naam AutoCAD Inventor Professional Suite 2010, die bestaat uitAutodesk Inventor Professional 2010AutoCAD Mechanical 2010Vault 2010"

Wat is uw mening? Laat het ons weten in een reactie op deze post!

Recommended Post Slide Out For Blogger