dinsdag 23 december 2008

Onze beste wensen!

NieuwsKerst en Nieuwjaar komen er aan, daar moeten we jullie niet aan herinneren.
We wensen jullie dan ook een Zalige Kerst en een Gelukkig Nieuwjaar.
Tijdens deze dagen zullen we natuurlijk verder blijven posten, omdat men ons nu éénmaal aanziet als freaks :)

Het is een alweer een druk jaar geweest met de financiële crisis deze zal wel nog even aanhouden vermoed ik. Toch denk ik dat deze zich zal beteren naar Q3 volgend jaar.
Hopelijk bent u niet iemand die door deze uw job bent verloren en eerder een domper op de komende feestdagen te verwerken heeft!

Maar laten we het ook eens over Inventor Wizard hebben.
Elk maand zien wij zo'n 4500-5000 bezoekers passeren die dan ongeveer 20.000 pagina's van onze website bekijken. De vaste bezoeker die komt natuurlijk langs om alle nieuwe posts op de hotnews pagina te bekijken, de andere omdat hij één van onze meer dan 100 Tips 'n Tricks nog eens wenst te lezen.
Dat doet er me aan denken dat we dit jaar aan onze site, een zoekfunctie hebben toegevoegd aan onze Home en Tips 'n Tricks pagina. Die overigens ook zoekt in onze Tools pagina's.
Zelf gebruik ik die ook af en toe, collega's die me een vraag stellen waarvan het antwoord reeds op onze website staat, krijgen dan de link ernaar snel doorgemaild...

Verder is er de Wallpapers pagina bijgekomen, die met de start van onze laatste wedstrijd aardig wat nieuwe wallpapers bijkrijgt.
Daarvoor heb je nog tot 5 Januari de kans om er ook nog een boek voor te verdienen!

De textures pagina heeft ook een serieuze uitbreiding gekregen, met o.a. bumpmaps, reflections. Verder werden de andere textures opgesplitst in Surface en Transparent Textures. Kortom, er is geen excuus meer om uw werkjes eens te renderen en dat hebben we van bepaalde personen ook mogen ontdekken in de Gallery dit jaar.

Ook hebben we ons team van Inventor Wizard uitgebreid met Dennis Vercauteren (Nomé). Naar onze mening is Dennis een goede aanwinst voor jullie favoriete Inventor website. Ook volgend jaar zal hij jullie verder hiervan overtuigen met zijn hotnews posts, Tips 'n Tricks en laat ik niet vergeten de leuke wallpapers waarvan hij er reeds een paar gemaakt heeft!

And last but not least wil ik alle bezoekers bedanken die meegeholpen hebben in het uitbreiden van deze website. Dit met het sturen van mails, Tips 'n Tricks, Wallpapers en zelfs Hotnews. Deze zijn steeds meer dan welkom! Ook volgend jaar hopen we op meer van dat! Af en toe zullen we dit natuurlijk ook belonen in een Wedstrijd!

Prettige Feesten!
Stefaan, Jürgen, Dennis en Ivan

2 opmerkingen:

  1. Ook voor jullie de beste wensen voor het nieuwe jaar en dat de feestdagen gezellig mogen zijn ;)

    Tot het volgende jaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt Sanne! Het zal eerder gezellig druk worden :)

    BeantwoordenVerwijderen

Recommended Post Slide Out For Blogger