dinsdag 4 maart 2008

Resultaten van onze 3DConnexion enquête

3dconnexionIk ben zeer tevreden met de respons op onze enquête, 103 personen hebben de kleine moeite gedaan om hun stem uit te brengen in onze enquête: Gebruik je een 3DConnexion motion controller?
Je kreeg de mogelijkheid om meerdere antwoorden te selecteren. Ikzelf heb er immers ook ééntje thuis (SpaceNavigator) en op het werk (SpacePilot). Er zijn 123 3DConnexion navigators die deze 103 personen in totaal in bezit hebben. Dit betekent dat je een 116% verhouding hebt van het aantal stemmen en het aantal personen:

Wat me opvalt is dat nog redelijk wat mensen beschikken over een ouder toestel en ik ben ook eens nieuwsgierig welke controller, mensen die er één wensen aan te schaffen, dan effectief zouden willen aanschaffen...
De SpaceNavigators hebben met hun lage prijs een mooi aandeel in de controller markt in vergelijking met zijn ouder broertje de SpaceTraveller.
Diegene die er geen hebben, kan ik alleen maar aanraden het toch eens aan zijn dealer te vragen of hij er eens ééntje op proef kan hebben, beslist hou je hem dan!

In ieder geval bedankt voor je stem!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Recommended Post Slide Out For Blogger