vrijdag 11 januari 2008

Bijbanen en stages voor studenten


NieuwsVooruitlopend op de lancering van CADJOBS.nl versie 4.0 heeft CADJOBS.nl een nieuwe functionaliteit toegevoegd waardoor werkgevers en technische studenten beter tot elkaar gebracht kunnen worden.

De site biedt studenten nu de mogelijkheid zich in te schrijven voor stages en bijbanen en specifiek te zoeken naar werkgevers die op zoek zijn naar technische studenten. Werkgevers kunnen gericht zoeken naar studenten die beschikbaar zijn voor bijbanen en/of stages en kunnen dit apart vermelden wanneer zij vacatures opgeven.

CADJOBS.nl wordt regelmatig benaderd door studenten die op zoek zijn naar een bijbaan/stage die gerelateerd is aan hun (technische) studie. Opdrachtgevers willen steeds vaker in contact komen met studenten en stagiaires; voordeel is dat studenten vaak uitstekend met CAD kunnen werken en na het behalen van het diploma eventueel bij de werkgever in dienst willen treden.

Om een goede match tussen werkgevers en studenten te laten plaatsvinden is het in 1ste instantie van belang dat beide partijen elkaar zo snel en gericht mogelijk kunnen vinden.

Om CADJOBS.nl continue te verbeteren wordt in samenwerking met een team van externe (objectieve) adviseurs beoordeeld hoe het zoek- en matchproces kan worden versneld en geoptimaliseerd. Hierbij is ook aandachtig geluisterd naar de opmerkingen van studenten en klanten die de website gebruiken.

We wensen Sven Boender veel succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Recommended Post Slide Out For Blogger