vrijdag 21 december 2007

Prettige Feestdagen!

NieuwsHet was een heel bewogen jaar voor Inventor Wizard.
We zijn sinds januari met bijna 2000 bezoekers per maand gestegen. Van zo'n 3000 naar 5000 bezoekers/maand. Voor ons een teken dat we goed bezig zijn. Het nog meer posten van dagelijkse nieuwtjes zal daar wellicht voor iets tussen zitten.
Natuurlijk is het belangrijkste punt dit jaar de lancering van de vernieuwde website "IW3" waar we hard aan gewerkt hebben. Er zijn wel nog een paar dingen die we wensen te verbeteren aan deze layout maar de basis is zeker gelegd!
Natuurlijk zitten Jürgen en ik nog vol ideeën voor het volgende jaar!

En nu een beetje sentimenteel gedoe :)
Natuurlijk zou Inventor Wizard niets zijn zonder jullie, we danken allen dan ook voor de vele mailtjes met dankwoordjes en vragen. We hopen dat we jullie dit jaar veel geleerd hebben alsook geholpen.
Een extra dank gaat uit naar de mensen die de moeite gedaan hebben om hun ontwerpen met ons te delen alsook tips 'n tricks door te sturen of andere interessante weetjes of dingen die we eens moesten uitproberen volgens hen. Moest ik al jullie namen moeten opnoemen, dat zou wat teveel zijn. Maar jullie weten beslist zelf wel wie jullie zijn.
We hopen hetzelfde van jullie te verwachten en 2008 en andere bezoekers te kunnen aansporen om hetzelfde te doen!

Rest me nog te zeggen, prettige feestdagen!

1 opmerking:

  1. Anoniem20:07

    Ook van mijn kant:
    Een prettige kerstdagen en goed Nieuwjaar!

    BeantwoordenVerwijderen

Recommended Post Slide Out For Blogger