maandag 26 november 2007

Windows XP Service Pack 3

Microsoft Stuff
Windows XP wordt met het derde service pack (SP3) dat Microsoft gaat uitbrengen, tot tien procent sneller. Dat blijkt uit een vergelijkende test van de 'release candidate' door Devil Mountain Software, meldt Webwereld. Met een identieke configuratie draaiden Officebench-testprogramma's tien procent sneller dan met het tweede service pack, en dat terwijl Microsoft had aangekondigd dat SP3 beperkt zou blijven tot 'patches' en 'bugfixes'.

Vista
Deze onverwachte snelheidswinst staat in schril contrast met de 'release candidate' van het eerste service pack van Vista, dat Devil Mountain vorige week al testte. Hierbij heeft Microsoft tot nu toe geen noemenswaardige prestatieverbetering weten te realiseren. Uit een vergelijking tussen de tests blijkt bovendien dat Vista met SP1 meer dan twee keer zo traag is als XP met SP3. De testers raden gebruikers dan ook aan om SP3 voor Windows XP in huis te halen, en Vista rustig links te laten liggen.

1 opmerking:

  1. Thanks A Lord For Publish In Your Blog, This Is A Great Things To Learned Many Information. Keep Posting Many Blogs Like This.
    Web portal development company in chennai, Web portal development services in chennai

    BeantwoordenVerwijderen

Recommended Post Slide Out For Blogger