zondag 25 november 2007

Lancering van IW3

NieuwsDe volgende fase van Inventor Wizard wordt ingeleid, een totaal vernieuwde website! Een overgang die we kortweg "IW3" hebben genoemd. De bestaande website was destijds in een recordtempo gebouwd om de lancering van de Inventor Wizard User Group op de nationale Autodesk conferentie van 2006 aan te kondigen. En omdat IW moest staan voor een kennisplatform, hadden we ingegeven op design en functionaliteit van die website, en meer aan de inhoud gewerkt.

Inmiddels heeft ons publiek getoond dat - met inmiddels tot 5000 bezoekers per maand - er wel degelijk plaats is voor Inventor Wizard. Daarom hebben we de vernieuwde website gebouwd met "stijl" en "technologie".

Omdat IW een wederkerend oord is geworden voor zovelen, wouden wij de website graag nog aangenamer en overzichtelijker maken. Het uitzicht van de pagina's moest attractiever worden, de navigatie overzichtelijker. Door de website op een ander platform te bouwen, hebben we Inventor Wizard ook toegankelijker gemaakt voor draagbare browsers. Maar ook inhoudelijk werd de site flink gevoed, de tips & tricks sectie werd aanzienlijk uitgebreid, de textures hebben zich vermenigvuldigd, en een nieuw hoofdtopic werd geintroduceerd: de interviews.

We hopen met IW3, een volwaardig en volwassen portaal te worden.

Alvast veel plezier op IW3!


PS:Mocht u ondanks ons uitvoerig testen en allesziende oog toch nog een foutje vinden, we horen het graag!

3 opmerkingen:

  1. Stefaan en Jurgen

    De site ziet er werkelijk gelikt uit zeker nu je de header nog wat hebt aangepast. De Inventor Wizard titel ligt als het ware op en dat maakt het erg mooi.

    Het resultaat mag er zijn. Bravo!!

    Piet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem08:01

    Goede middag bij deze geef ik Jullie de complimenten voor de nieuwe site.
    Helemaal top ga zo door!
    Elke dag kijk ik wel even op de site.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Thanks A Lord For Publish In Your Blog, This Is A Great Things To Learned Many Information. Keep Posting Many Blogs Like This.
    Web portal development company in chennai, Web portal development services in chennai

    BeantwoordenVerwijderen

Recommended Post Slide Out For Blogger