maandag 25 juni 2007

Huh??? DWT = DWT

NieuwsVandaag heb ik nog een beetje gekneed aan de inventor wizard website - want we zouden de huidige een kleine facelift geven. De huidige site hebben we in een recordtempo in elkaar gestoken, en alhoewel deze zijn dienst doet,... kan ie steeds verbeterd worden. De schermopbouw werkt momenteel op basis van frames - en als je ooit al eens een website gemaakt hebt, dan zul je dit wel kennen.
De site waar ik vandaag aan gebouwd heb, is op basis van templates. En de bedoeling met een webtemplate is dat de pagina met de basislayout - in alle andere pagina's van die site wordt geladen. In m'n webeditor komt een zulke template tevoorschijn als een DWT bestand, wat trouwens staat voor Dynamic Web Template.

En dan komt het hé, een DWT bestand is ook een Drawing Template voor AutoCAD. En dat moest ik dan maar zeer voor de hand liggend ondervinden, door die webtemplate aan te klikken vanuit verkenner: en AutoCAD ging open!!!

Dus neen, de enige html die AutoCAD zou kunnen begrijpen is een hyperlink aan een tekening toevoegen. Dat heeft dus niet gewerkt - nu dat ik er aan denk - AutoCAD heeft zelfs niet van zijn voeten gemaakt omwille van de "trusted dwg" controle :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Recommended Post Slide Out For Blogger