vrijdag 13 oktober 2006

IW: Autodesk Conferentie 2006

EvenementDeze woensdag vond de Autodesk Conferentie 2006 plaats in het Flanders Congress & Concert Centre te Antwerpen. Natuurlijk waren ook wij daar vertegenwoordigd om onze website voor te stellen. De flyers werden vlot uitgedeeld en heel wat mensen reageerden zeer positief en dan bedoelen we natuurlijk ook Autodesk mensen alsook resellers!

Na een klein ontbijt was er een voorstelling van oa Karten Popp en een presentatie van het subscription programma, gevolgd door een overzicht van de produktoplossingen van Autodesk. Daarna hebben we flink kunnen nagenieten met het lunchbuffet!

In de namiddag was het tijd voor de verschillende parallel sessies.
We kregen daar van Lieven Grauls de gebruikelijke voorstelling van de mogelijkheden van Inventor en ook verschillende Tips & Tricks. Tot slot liet hij ons even de mogelijke nieuwigheden zien in de volgende Inventor release, sheet metal zal bijvoorbeeld meer dan 80 verbeteringen krijgen! Laat de beta versie maar komen!

Een voorstelling van Alias kwam ook aan bod, allemaal heel knap! Maar wel een compleet andere soort business: concept design.

Op het einde was er natuurlijk nog heel wat tijd om na te babbelen of zoals ze dit bij Autodesk zeggen: "Networking", waar halen ze het?

O ja, wie was daar ook die dag? Natuurlijk, Lynn Allen! En dat wij daar ook waren zal ze zeker nooit vergeten!
We hadden haar Belgische chocolade gekocht en daar was ze natuurlijk enorm blij mee!

Om af te sluiten nog een nieuwtje waar u een aantal collega's mee kan laten schrikken: Er komt geen Autodesk Inventor 12 !!!. U hoort het goed, wat komt er dan wel? Gewoon Autodesk Inventor 2008 :)
Dit om in lijn te liggen met de andere Autodesk paketten.

Bedankt allen voor deze fijne dag!
Het Inventor Wizard Team.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Recommended Post Slide Out For Blogger